Portfolio

O nama

Moderne i uspješne tvrtke prate trendove i zahtjeve tržišta. Pronalaze rješenja uvjek aktualna i originalna, poštujući pri tom sve standarde.

Danijel interijeri

Tvrtka “Danijel interijeri” d.o.o. je stabilna, moderna i dobro organizirana tvrtka, sa vlastitim vrhunski opremljenim proizvodnim pogonom, orginalnim zamislima, vlastitim rješenjima te vrhunskim dobavljačima. Od osnutka pa do danas ova tvrtka pozna samo jednu putanju – uzlaznu.
Moderne i uspješne tvrtke prate trendove i zahtjeve tržišta. Pronalaze rješenja uvjek aktualna i originalna, poštujući pri tom sve standarde. “Danijel interijeri” d.o.o. su i nešto više. Danas je ovaj dizajnersko-izvedbeni studio kreator novih puteva u osmišljavanju i dizajniranju prostora u cijelini s posebnim naglaskom na namještaj kao bitni dio kompozicije cjeline koji taj prostor bitno određuje.

Slijedimo najnovije trendove i tehnologije

Poslovna filozofija sadrži zamisli i razmišnjanja uklopiva u vizije svjetskih tvrtki poput poznate firme Miele. Istina, trebalo je u svojim idejama stvoriti dovoljno prostora da svaki naručitelj može pronaći svoj vlastiti izraz koji ga najbolje izražava, a da se pri tom ostvari generalna ideja koja mora zadovoljjiti svim standardima kvalitete, estetike i u prvom redu funkcionalnosti. U “Danijel interijerima” sa zadovoljstvom konstatiraju da se sva uložena energija i trud isplatio. Također je bilo nužno proširiti svoj pogled na ukuse, trendove, tehnologiju do, slobodno možemo reći, globalnih granica jer je transfer ideja i tehnologije danas normalna globalna pojava. Sve mogućnosti s područja dizajna i uređenaja prostora te izrade namještaja po mjeri-želji, koje nudi globalno tržište, svojim znanjem, informiranošću, strućnošću i opremljenošću “Danijel interijeri” d.o.o. omogućuje u Hrvatskoj.

Zadovoljiti klijenta vrhunskom izvedbom radova

Oboružani vrhunskim znanjem, samopouzdanjem i iskustvom, te opremljenošću i stručnošću do, poznavanja u dušu ” sviih materijala, ali i njihovih mogućnosti, djelatnici “Danijel interijera” će zadovoljiti svakog klijenta, ne samo vrhunskom izvedbom radova, kvalitetom ugrađene opreme, besprijekornom funkcionalnošću, nego će ga zadovoljiti i s estetskog gledišta, prilagodljivošću svakom stilu gradnje i unutarnje uređenosti bilo stambenog, poslovnog ili drugog prostora.Jedinstveni i vrhunski dizajn bez obzira na namjenu prostora i vrstu namještaja s ugradnjom vrhunske, uvijek “in” opreme i aparata – to je ponuda našeg dizajnerskog tima.

Ukoliko je u pitanju cjelovito rješenje dizajna poslovnog, stambenog ili trgovačkog prostora, ugrađeni će namještaj biti atraktivan segment u cjelovitoj izvedbi vrhunski estetski i funkcionalno uređenog prostora.

Sistemom “ključ u ruke” opremili smo brojne renomirane tvrtke, trgovačko poslovne centre i prostore, a urbane vile, penthausi i ostali stambeni prostori te objekti pružaju niz od Dubrovnika do Zagreba i dalje… …Radimo ne samo po cijeloj Hrvatskoj nego i šire…


Najbolje rješenje za Vaš prostor – “Danijel interijeri” d.o.o.!

Dobrodošli!