Interijeri

Uređenje interijera

Ambijent u događanju čovjekovih djelatnosti, susreta i naprosto - u događanju života - ima golemu ulogu.

Bilo da je riječ o “obiteljskom gnijezdu”, gdje živimo svoju osobnu i obiteljsku intimu, bilo da je riječ o poslovnom prostoru, ugodan i poticajan ambijent je izuzetno važan. Naša Vam tvrtka nastoji u skladu s Vašim mogućnostima, željama i potrebama, kroz uređenje Vašeg prostora i njegovog opremanja odgovarajućim namještajem, pomoći da u adekvatnom ambijenu ostvarite kvalitetne sadržaje Vašeg života. Pri tom se nastojimo Vama maksimalno prilagoditi.

“Ključ u ruke”

Aranžman “Ključ u ruke” obuhvaća uređenje i opremanje kompletnih interijera sa svim pratećim grđevinskim i ostalim radovima privatnih, poslovnih i turističkih objekata i prostora: od idejnog rješenja, njegove izrade do kompletne montaže namještaja, aparata i opreme. Naši arhitekti i dizajneri će Vam prema vašim željama izraditi najpoželjniji dizajn i izgled . Vaš će prostor tako učiniti onim o čemu ste maštali.

Našoj se tvrtki već tradicionalno, povjeravaju ovakvi aranžmani za sve vrste prostora i objekata. Naravno da su vrhunski izvedeni dosadašnji radovi bili presudna preporuka: Kaptol Centar, Cesare Paciotti, Apple Istyle, Australsko veleposlanstvo, Garmin, Henry Lloyd, Haro, Gaastra, Munis d.o.o., MK Ekonomik d.o.o., Gradko d.o.o., Bramgrad d.o.o.… Udovoljiti njihove potrebe (trgovački centri i prostori, uredi, poslovne polivalentne pametne dvorane…), znači osim dizajna biti vrhunski osposobljen proniknuti i potrebe djelatnosti koja se odvija te omogućiti i pospješiti njezino funkcioniranje.

Pri uređenju stambenih prostora, mnogi su gledatelji TV emisije “Četri zida” mogli promatrati koko se neugledne kuće, prostori u zgradama, stare kamene kuće ali i objekti novogradnje, pretvaraju u bajkovita mjesta u kojima bi svatko želio živjeti. Riječ je o stručnosti naših arhitekata i dizajnera koji i naizgled loš prostor pretvaraju u eksklusivno mjesto stanovanja. I Vaša kuća ili drugi stambeni prostor ili objekt pruža, možda Vama skrivene, ali velike mogućnosti koje su pravi stručnjaci sposobni prepoznati i od njih učiniti prostor o kakvom ste do sada samo maštali.

 

Oslobodite se nepotrebnih briga, mukotrpnih razmišljanja, kalkulacija i nedoumica i Vaš prostor prepustite nama.

Osim uređenja i opremanja kompletnih prostora, naša je tvrtka izvela isto tako zapažena i vrlo kvalitetna uređenja i opremanja dijelova pojedinih prostora poput kuhinja, dnevnih boravka, kupaonica…trgovina, ureda, laboratorija…. u Vašem zadanom prostoru. Prilagođeno cjelini u koju se uklapa uklučujući stil gradnje, osobni ukus i dizajn cjeline, izveli smo upravo ono što su klijenti željeli. Naša stručnost, iskustvo i visoki profesionalizam omogućuju i Vama da učinite isto.

Pogledajte u cijelosti našu Galeriju fotografija ``Uređenje Interijera``