Terase

Uređenje terasa

Terase su namjenjene za odmor i opuštanju nakon stresnog posla, užurbanog dana i svakodnevnih briga.

Terase su sastavni dio stambenog prostora

 

Danijel Interijeri d.o.o. u sklopu svojih aranžmana, do sada je izveo čitav niz efektnih i atraktivnih uređenja vrlo različitih terasa. Budući da je to prostor namijenjen odmoru i opuštanju nakon stresnog posla, užurbanog dana i svakodnevnih briga, uređenje zahtijeva istančanu osijetljivost za želje i potrebe naručitelja.

Obogaćuju ga i sjedinjuju s vanjskim prostorom ili čak možemo reći da su njegov eksterijerski dio. Zato terase uređenjem treba iskoristiti na najbolji mogući način: na njoj se može uživati u prirodi aranžiranoj prema vlastitoj želji, suncu, svježem zraku ili je koristiti kao hobi ili radni prostor, mjesto za druženje s prijateljima, prostor za dječju igru, ali i kao omiljeno mjesto za obavljanje dijela posla iz ureda ili tvrtke…

Većina taj prostor koristi za opuštanje, odmor i druženja. Stoga uređenje mora biti pažljivo planirano i izvedeno kako bi Vaša terasa postigla puni efekti i pružila željeni ugođaj.

Posebno lijepo vrijeme potiče mnoge da veći dio slobodnog vremena provode na terasi. Ona može biti izvedena u obiteljskom objektu, zgradi s više stanova…Može biti smještena uz samu obiteljsku kuću kao dio eksterijera, okućnice ili dvorišta. Sve ovo utjeće i na mogućnost sadržaja, čije će se odvijenje želi uređenjem omogućiti.
Najzahtjevniji dio pri uređenju terase je postavljanje podnih obloga, koje uz funkcionalnu ulogu, trebaju činiti cjelinu s ostalim prostorom. Materijali otporni na vremenske uvjete danas su dovedeni do savršenstva. Keramičke pločice, drvena ili kamena podloga… su stvar Vašeg izbora.

 

Rasvjeta

Kvalitetna i dobro osmišljena rasvjeta terase je ključni faktor pri kreiranju večernjeg ugođaja. Različiti načini i vrste rasvjete pomoći će da dobijete ugođaje prema željama i potrebama u čijim ćete ljepotama moći uživati sa svojim ukućanima, prijateljima…

 

Terase ugostiteljskih objekata

Terase ugostiteljskih objekata. restorana, lokala, hotela …pružaju potencijalno najatraktivniji, a ponegdje i eksklusivni dio ponude. Opuštajuća atmosfera prikladno uređenih terasa je nešto što se ne može ničim zamijeniti. U ugodnom ambijentu koji ommogućuje opuštenost i osjećaj ugodnosti, vrlo se lako mogu ukomponirati sve vrste ponude koje želite plasirati svojim gostima.
Odlučite li se za bilo koji dizajn, on mora biti usklađen u cjelokupni prostor.

 

Pravilnim se uređenjem može pružiti doživljaj podneblja i ambijenta koji želite stvoriti: mediteranski, kontinentalni…ali i ambijent prilagođen Vašim planiranim sadržajima

Vrhunska kvaliteta izvedbe je dio tradicije “Danijel Interijera” d.o.o.

 

Bez obzira kakva je Vaša terasa i bez obzira na Vaše zahtjeve vezane uz njezino uređenje, dugogodišnje iskustvo nam omogućuje da Vam možemo jamčiti Vaše maksimalno zadovoljstvo u užitku boravka u njezinu ugođaju s estetskog i funkcionalnog aspekta.