Boravci

Dnevni boravci

Sve raznovrsniji zahtjevi prema dnevnoj sobi kao središtu cjelokupnog kućnog života, doveli su do novih oblika uređenja.

Boravak kakv biste željeli

Sve raznovrsniji zahtjevi prema dnevnoj sobi kao središtu cjelokupnog kućnog života, doveli su do novih oblika uređenja. Pregradni se zidovi uklanjaju kako bi se proširio zajednički obiteljski prostor što prikladniji potrebama i sklonostima svih članova.

Ona najbolje odražava Vaš ukus i osobnost. Važno je zato da je dnevna soba opremljena namještajem po Vašim idejama i zamislima, kako biste dobili unikatnu sobu, onakvu kakvu ste oduvijek željeli. Dnevna soba mora biti mjesto na kojem ćete se ugodno osjećati s Vašom obitelji i prijateljima.

Izbor namještaja

Dnevni boravak najbolje odražava Vaš ukus i osobnost. Važno je zato da je dnevna soba opremljena namještajem po Vašim idejama i zamislima, kako biste dobili unikatnu sobu, onakvu kakvu ste oduvijek željeli. Ona mora biti mjesto na kojem ćete se ugodno osjećati s Vašom obitelji. Dobro organiziran stambeni prostor olakšat će njihovo izvršavanje i uspješno međusobno preklapanje.

Dnevni boravak je svakako najopterećenija prostorija u kući ili stanu. Zato namještaj za opremanje nije lako odabrati. jer on treba udovoljavati potrebama svih ukućana, a ukusi i potrebe su različiti. Pored boje, dizajna i materijala treba voditi računa i o ostalom pokućstvu u kući te se odlučiti da li će se slijediti stil neke druge sobe ili se odlučiti za novo rješenje. Nedoumice oko odabira stilova, boja, materijala kao i definiranja općeg ugođaja prostora najbolje ćete riješti ukoliko odaberete stručnjaka koji ima bogato i uspješno iskustvo iza sebe u ovom području.

Danijel interijeri

S ponosom možemo reći da su “Danijel interijeri” danas u mogućnosti ispuniti sve Vaše zahtjeve Vaše želje i vizije možemo pretvoriti, kao bezbroj puta do sada, u stvarnost. U svom smo višegodišnjem radu izrađivali namještaj za dnevni boravak i višenamjenski centar doma, vrlo brojnim javnosti dobro poznatim, ali i vrlo zahtjevnim klijentima. Njihova su zanimanja i djelatnosti vrlo različite, ukusi nespojivi, zahtjevi raznoliki, dok se izrađeni namještaj savršeno uklopio u kamene kuće i vile na Jadranu, urbane vile, kuće svih oblika rađenih po nespojivim ukusima, stanove od običnih do višeetažnih…Koliko god bili različiti, sve ih povezuje jedno – zadovoljstvo izvedenim namještajem s funkcionalnog, estetskog i kvalitetnog stajališta. Oni su i danas naša najjača referenca i preporuka za dalje. U lepezu naših zadovoljnih klijenata su utkani i brojni “obični ljudi” s manjim mogućnostima, ali ne i zahtjevima kvalitete i estetike koje nisu rezervirane samo osobama visokih platežnih mogućnosti. Svima je njima kao i vama na raspolaganju vrhunska tehnologija u službi dizajnerskih majstora naše tvrtke, bogat izbor materijala, dekora i vrhunska 3D računalna projekcija kojom ćemo i Vama omogućit da možete vidjeti kako će vaš prostor i namještaj stvarno izgledati.

Dekoracijski elementi

Led rasvjeta te ostali detalji dekora, ukusno dizajnirane stijene s pozadinskom rasvjetom , ali i klasična rješenja na nov način…u “Danijel interijerima” su već dugo uobičajeni detalji uvijek vrhunske ponude najboljih rješenja.

 

NE ZABORAVITE – na vrhunsku opremu koja uz namještaj reprezentativnog dizajna i kvalitete, omogučuje jedan sasvim novi doživljaj življenja, boravka i druženja u vlastitom domu.