Кuhinje

Kuhinje

Kuhinja i kuhinjski prostor su bitno određeni organizacijom cjelokupnog stambenog prostora s jedne strane, te ulogom kojom mora ispuniti zahtjeve kvalitetnog funkcioniranja obitelji.

Kuhinja i kuhinjski prostor

Upravo u dizajnu i organizaciji kuhinjskog prostora do izražaja dolaze sam način funkcioniranja obitelji i njihova shvaćanja stambenog prostora. “Danijel interijeri”d.o.o. upravo u izvedbi inerijera kuhinja i izradi kuhinjskog namještaja ima prebogato iskustvo. Zahtjevi naručitelja, njihov ukus, standard i mogućnosti tvore raspon koji je teško sagledati.

Dizajn

Sam dizajn izrađenog namještaja i kuhinjskog prostora mnoge posjeća na prizore iz ekskluzivih magazine s područja dizajna interijera. Bez obzira na stambeni prostor, ulogu kuhinje i mogućnosti, ona je uz dnevni boravak, mjesto, u kojem provodite najveći dio dana. Stoga mora biti izrađena po Vašoj želji, u bojama koje će Vas privući i opustiti s maksimalnim iskorištenjem prostora koji će svojim dizajnom, bojama i funkcionalnošću preobraziti i učiniti prostorom u kojem ćete s zadovoljstvom boraviti. Bitna je, naime, uloga dizajna kuhinje i izvođaća njezinog opremanja, stvaranje osjećaja koji potiču kreativnost upravo kroz njezinu atraktivnost, funkcionalnost i osjećaj ugodnosti boravka u njoj.

Mi omogućavamo izradu upravo takve kuhinje uz elegantna, atraktivna i moderna riješenja u različitim bezbrojnim nijansama boja, s mogućnošću ugradnje opreme vrhunske kvalite. Pri tom se one savršeno uklapaju u kompoziciju cjelovitog prostora kako stilski tako i koloritno. Raspon je od klasičnih oblika do atraktivnog futurističkog dizajna. Detaljii koji su Vam na raspolaganju su brojni: od elemenata sa vratima od oplemenjene iverice s detaljima od inoxa, aluminija i drugih odgovarajućih metala.

Materijali vrhunskih dobavljača

Pri izradi korpusa kuhinja prisutan je material niza vrhunskih dobavljača kao što je KAINDL s bogatim izborom dekora, te savršeni okovi raznih dobavljača iz čije ponude možemo udovoljiti svakom Vašem zahtjevu (spojnice Clip, Tandembox i Metabox ladice). Izvlačne i okretne košare PEKA- Švicarska, te ostali popratni okov (kante, rasvjeta, zidne košarice, ručkice, aluminijski okviri, nape, sudoperi)… MIELE, SCHACHERMAYER, Elgrad-EGGER itd… imena su koja Vam jamče da je ponuda mogućnosti izvedbe ipak veća od zahtjeva, što je rijetkost. Lakiranje masivnih dijelova vršimo sa vrhunskim PU ili vodenim lakovima u 3 sloja.

Kuhinje sa punim masivnim vratima iz Clasic styl ponude, svojom čvrstinom i dizajnom stvaraju ugođaj neke davne plemenitosti i utječu na doživljaj cijelog stambenog prostora. Moderni dizajni odišu bezgraničnim mogučnostima kombinacija boja i oblika u suvremeno dizajniranom prostoru i otkrivaju lijepo i ugodno lice domaće atmosfere u modernom orkuženju.

Tijek montaže

U tijeku i nakon montaže zaštićujemo sve spojeve kako bi se spriječio ulazak vode i prljavštine, kako bi se zadovoljili i higijenski standardi.

KAKO BI VAM OLAKŠALI IZBOR – iz velike ponude materijala i opreme brojnih svjetskih dobavljača, na raspolaganju Vam je stručnjak naše tvrtke, a za dizajn naši dizajneri koji će učiniti sve da ugodi Vašim zahtijevima za izradu kuhinja koje će se najbolje uklopiti u Vaše potrebe, prostor, mogućnosti i želje.  

Pogledajte u cijelosti našu Galeriju fotografija ``Kuhinje``