Kupaonice

Kupaonice

Klasična slika kupaonice i njezina uloga u životu modernog čovjeka je potpuno izmjenjena novim potrebama i načinom života.

Osama… ali ne bilo kakva

Visok standard, kultura stonovanja i nova uloga kupaonice, donijeli su promijene i u osmišljavanju kupaonskog prostora u cijelini. Svijest suvremenog čovjeka da se u kupaonici može opustiti i odmoriti od naporne svakodnevice i stresa, dovela je do novog načina uređenja koje omogućuje i dodatne sve nužnije sadržaje. Već je pomalo uobičajeno da naše kućne kupaonice sve ćešće pretvaramo u welness oaze. Nije neobično da se kupaonski prostor povezuje s prostorom opremljenim fitness, boy building, statičkom “trim” opremom…Ove su se promjene nužno reflektirale na izradu kupaonskog namještaja, opreme i sanitarija te na cjelokupnom dizajnu kuponskog prostora.

Intimno boravište

Kupaonica osim svoje osnovne funkcije, treba služiti i kao prostor potreban za opuštanje ili traženje intime i osame, ali i kao veselo mjesto za dječju igru i omiljeno mjesto za zabavu djece prije odlaska na spavanje.
Kupaonica, bila ona velika ili mala (ovisno o veličini stambenog prostora, sredstvima i potrebama obitelji) mora uređenjem biti pretvorena u lijepu i ugodnu prostoriju u kojoj ćete se dobro osjećati. Ovo glavno pravilo uređenja i opremanja vrijedi bez obzira da li je predviđena za djecu, samce ili za čitavu obitelj.

Uređenje

Kvalitetnim uređenjem te pravilnim odabirom materijala kupaonca lako može postati vaš centar za opuštanje. Naša tvrtka pri uređenju kupaoneica nudi velike mogućnosti izbora materijala, kupaonskih pločica, sanitarija i kupaonske galanterije, što u konačnici omogućuje kvalitetno osmišljavanje i uređenje suvremene kupaonice. Korištenjem mramora, granita i nehrđajučeg čelika, stakla i drugih modernih materijala, Vaša će kupaonica dobiti ekskluzivan izgled u kojem će se svako opuštanje pretvoriti u pravi odmor. Odabirom sanitarija iz bogate ponude naših dobavljača ne možete pogriješiti. Izbor čine sanitarije koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike, koji od kupaonice očekuju najviše.

Lagane konstrukcije, prozirni materijali, adekvatno odabrane boje, razni elementi prilagođeni prostoru, …dio je uhodanog repertora kojim “Danijel interijeri” ističu prednosti kupaonskog prostora i stvaraju dizajn koji mami na boravak u njemu, a koji po Vašoj želji može dobiti eksklusivan izgled i pružiti jedan drugačiji osjećaj. Funkcionalnost se povećava jer nudi mogućnost ispunjenja novih potreba suvremenog čovjeka, koji od mogućnosti klasične kupaonice treba više.

Ponuda materijala

U izvedbi kupaonskog dizajna u našoj firmi razvijena ponuda novih kvalitetnijih materijala, novih tonova boja koje uz adekvatnu i bolju osvijetljenost i nove tehnike izvedbe, čine unutrašnjost kupaonskog prostora ugodnijom, upotrebnijom, ljepšom.

Ljepota i funkcionalnost, atraktivnost i eksklusivnost – mogu se izvesti na bezbroj načina. To ovisi o Vašim potrebama, željama i obliku Vašeg prostora. Na koncu svega, i Vi možete imati kupaonicu kakvu ste željeli. I Više od toga