Prostori

Poslovni prostori

Atraktivan dizajn namještaja doprinosti osjećaju zadovoljstva pri obavljanju posla a njegova funkcionalnost pruža osjećaj lakoće.

Poslovni prostor ili radna soba

Uz dobar izbor materijala i boje, dobivamo vrhunski organizirano i funkcionalno radno mjesto, prilagođeno svakom prostoru i svakom radnom zadatku. Savršena uklopivost u prostor se podrazumijeva. Ovo vrijedi za sve poslovne prostore bez obzira da li je riječ o uredskim, trgovačkim ili prostorima druge namjene.

Mnoštvo elemenata za kombinaciju

U “Danijel interijerima” se pri izvedbi, osim na dizajn namještaja obraća pažnja i na brojnost elemenata i kombinacija, koja omogućava kvalitetno opremanje ne samo pojedinog nego i grupnih radnih prostora. Izražaj imagea i poslovne filozofije Vaše firme naglašen je izborom materijala (prirodnim, ekološkim i ostalim modernim materijalima), koloritnim izražajem te osvijetljenjem. Za lakši odabir na raspolaganju Vam je stručnjak naše tvrtke koji će Vam pomoći pri izboru najadekvatnijih materijala, opreme, ali i dizajna, kako bi se postigla maksimalna funkcionalnost u uklopvosti namještaja i opreme u Vaš prostor i želje. Pri odabiru opreme na raspolaganju su samo vrhunski dobavljaći, čija će oprema uz namještaj, omogućiti i Vama da u obavljanju svoje djelatnosti možete pružiti usluge najvišeg standarda.

Kod aranžman “ključ u ruke” naša Vam dosadašnja iskustva u dizajnu poslovnog prostora i njegovu kompletnom opremanju mogu poslužiti kao najjači argument za izbor “Danijel interijera” kao izvođaća kompletnih radova uređenja, ali i za izradu namještaja i opremanje već pripremljenog poslovnog prostora. Kaptol Centar, Cesare Paciotti, Apple Istyle, Australsko veleposlanstvo, Garmin, Henry Lloyd, Haro, Gaastra, Munis d.o.o., MK Ekonomik d.o.o., Gradko d.o.o, Bramgrad d.o.o…Većina nabrojanih tvrtki i institucija su pojmovi za sebe. Udovoljiti njihove potrebe (trgovački centri i prostori, uredi, poslovne polivalentne pametne dvorane…), znači osim dizajna biti vrhunski osposobljen proniknuti i potrebe djelatnosti koja se odvija te omogućiti i pospješiti njezino funkcioniranje.

Vrhunska oprema i namještaj

Osim arhitektonskog rješenja i dizajna prostora u pitanju je i vrhunska oprema i namještaj, kao i posebni standardi izvedbe, od video nadzora, alarma i ostalih detalja zaštite, instaliranja klime i ventilacije, grijanja, elektroničke i ostale opreme do izrade i montaže namještaja s posebnim mehanizama za otvaranje, izvedbe posebnih kuhinja s otvaranjem elemenata u svim pravcima na ”touch” otvaranje, ugradnje vrhunskih aparata i opreme…itd,itd…
Osim navedenog, izrađujemo i pojedinačni namještaj za poslovne prostore: stolove, pulteve, ormare, vitrine…

Uredski namještaj je pronašao svoje mjesto i u domovima. Mnogi svoj posao obavljaju u vlastitom domu ili dio posla s radnog mjesta donose kući. Zbog toga mnogi opremaju radne sobe i u vlastitim stambenim prostorima.
Bez obzira gdje planirate opremanje ureda, uvijek postoje dobra i loša rješenja.. Oblici, boje, stilovi, materijali, njihove kombinacije… Mogućnosti su neograničene. “Danijel interijeri” će Vam uvijek ponuditi namještaj za vrhunsko rješenje vaše jedinstvene radne sobe, savršeno uklopljene u poslovni ili prostor Vašeg doma.

Komadna izrada

Neovisno da li Vam je potreban aranžman izrade kompletnog namještaja ili samo jedan komad.

 

“Danijel interijeri” d.o.o. – nude samo jedno: uredski namještaj vrhunskog dizajna i kvalitete.