Predsoblja

Predsoblja

Suvremeni dizajn na pozna prazna i neiskorištena mjesta u dizajnu prostora. Sve je u funkciji sklada, funkcionalnosti i estetskog doživljaja cjelog prostora.

Funkcionalno, atraktivno, poželjno…

Ne može i ne smije postojati praznina u doživljaju ugodnosti i ljepote interijera.
Predsoblja su često bila zanemarivana. Današnji ih dizajn pretvara u vrlo ukusne, a ponekad eksklusivne “prijemne salone” pri ulasku u kuću, stan…Ne bez razloga. Predsoblje je prvi glasnik dobrodošlice nakon stresnog i napornog radnog dana.

Njegova diskretna funkcionalnost uklopljena u dizajn cjeline nama dragog prostora, stvara, nakon iscrpljujućih obaveza, osjećaj olakšanja što je konačno dosta za danas i uvodi nas u opuštenost domaće atmosfere gdje se osjećamo zaštićeni i gdje skupljamo nove snage za nove izazove. To je također prvi izražaj nas samih prijateljima, rođacima, kolegama, poslovnim partnerima…Predoblja sve više dobivaju na važnosti i uređenjem i brigom za dizajn eksterijera.

Elegantna, jednostavna i vrlo efektna rješenja

Dizajn vašeg predsoblja kao skladnog i aktaktivnog dijela cjeline Vašeg stambenog prostora, mogu Vam ponuditi iskusni dizajneri našeg tima. Bezbrojne varijante laganih, diskretnih garderobnih ormara izvedenih ugradbeno ili izvedenih kao uvod za doživljaj ostalog prostora, ormarići za obuću, izvedbe bezbrojnih oblika prostoru primjerenih ogledala, odlagalište za kišobrane…..

Funkcionalnost

Može se kombinirati sjedenje sa odlaganjem stvari i tako dodati još jedan praktičan i vrlo ugodan detalj sadržaju predsoblja. Izvedba je, kao i u svim drugim slučajevima, samo način na koji želite svoje predsoblje učiniti dijelom kompletnog prostora kako estetski tako i funkcionalno.

Naši stručnjaci će – ukoliko Vi nemate ideju, pronaći najbolje rješenje za Vas. Kvalitetnim dizajniranjem namještaja, predsoblje će se čvrsto povezati s ostalim prostorijama u čvrstu cijelinu, a da pri tom ne izgubi na funkcionalnosti. Dapače. U “Danijel interijerima” veća funkcionalnost uvijek prati estetiku dizajna, kako namještaja, tako i prostora.

Pogledajte u cijelosti našu Galeriju fotografija ``Predsoblja``