Spavaće Sobe

Spavaće sobe

Spavaća soba je prostor u kojem provodimo velik dio vremena. U njoj započinje novi i završava prethodni dan.

Ugoda – prije i nakon sna

Spavaća soba također je utočište i mjesto u kojem se možemo izolirati od vanjskog svijeta, riješiti se stresova i problema nagomilanih tijekom radnog dana. Zato mora pružati okruženje koje pružaja zadovoljstvo i opuštanje.

Važno zato da djeluje odmarajuće, ugodno i opušteno intimno te da pruža mogućnost kvalitetnog odmora. Spavaća soba je ujedno i najintimniji dio stambenog prostora i mora btii i tako opremljena da se unaprijed veselite boravku u njoj. Pri tom su važne boje i uzorci koji nas okružuju, adekvatno postavljeno osvjetljenje…

Prilikom izbora kreveta trebamo voditi računa i o dizajnu, jer on najčešće diktira raspored, veličinu i boju namještaja. Lijep dizajn kreveta nekada čini i samo središte sobe. O njemu najčešće ovisi cijela kompozicija i ugođaj sobe.

Dizajn

Dizajnom spavaće sobe možemo izraziti svoju individualnost, eksperimentirati i prilagoditi spavaću sobu svojim potrebama.
Idealna je prigoda da njenim uređenjen izrazite svoju osobnost, a način korištenja prilagodite Vašim potrebama.
Mnogima spavaća soba nije isključivo mjesto za spavanje i odmor, nego je koriste kao drugu dnevnu sobu, dok drugi u njoj imaju mali radni kutak. Neki je pak u cijelosti koristite.

Uobičajeno je kod većine da uz krevet idu noćni ormarići i nekako već tradicionalno veliki ormar (obični, trokrilni ili ugradbeni , tzv. “walk-in” ormar..).
Nekima je spavaća soba i mjesto za toaletni stolić s ogledalom za šminku i izradu frizura.

 

Za lak san

Bez obzira koju ste ulogu namijenili spavaćoj sobi, ona mora biti prostor u kojem ćete lako zaspati, relaksirati se i probuditi se u Vama ugodnom okruženju te vedro započeti novi dan.

 

Za lakši odabir – na raspolaganju Vam je stručnjak naše tvrtke koji će se maksimalno potruditi da ugodi Vašim zahtijevima za izradu tako dizajniranog namještaja, koji će se najbolje uklopiti u Vaše zamisli i želje te tako oblikovatii prostor Vaše spavaće sobe kako biste dobili ambijent kakav želite.