Stubišta

Stubišta

Stubišta su prevažan detalj u kompoziciji stana da bih ih se moglo ignorirati pri dizajniranju prostora Vašeg doma.

Izraz profinjenosti

Stubišta su prevažan detalj u kompoziciji stana da bih ih se moglo ignorirati pri dizajniranju prostora Vašeg doma. Nekada se stubištima pridavala velika važnost jer se njihovim raskošnim stilom, izborom materijala, bogatim dekorom i rasvjetom davala važnost prostoru i prostorijama kamo su vodila.

S druge strane, povećavala se važnost osobe koja je niz njih silazila do onih koji su je u predoblju ili salonu očekivali. U nekim se luksuznim domovima ta tradicija nastavlja. U mnogim je urbanim vilama, koje je naša tvrtka uređivala, na isti način korišten oprobani recept.
Pri uređenju suvremeno dizajniranih prostora, to se postiže modernim dizajnom, izborom metalnih i drugih modernih materijala, dekora i kolorita uz adekvatan izbor boja bez obzira bilo da se radi o unutarnjem ili vanjskom stubištu.

Jednostavnost dizajna

Tako se, osim luksuznih stubišta, naglasak stavlja na jednostavnost dizajna i izbor jednostavih elemenata. Ovaj dizajn otkriva kako jednostavnost može biti izvaredan način izražavanja profinjenosti, ukusa i sklada, a da se time izvanredno estetski obogati cjeli prostor. Metali i ostali moderni materijali su pri tom od prvorazrednog značaja, a njihov izbor i izvedba znak stručnosti. Ova se rješenja često primjenjuju pri uređenju i opremanju višeetažnih stanova, ali i moderno dizajniranih interijera obiteljskih kuća.

Odlučite li se za bilo koji dizajn, on mora biti usklađen u cjelokupni prostor, možete biti sigurni da će provjereni i iskusni tim naših dizajnera Vaše stubiše, ali i stubišni prostor, pretvoriti u estetski i funkcionalno važan dio cjelokupnog prostora kojemu će dati pečat prema Vašoj želji.