Aranžmani

Aranžmani

Kako bismo se što bolje prilagodili Vama, Vašim željama, potrebama i mogućnostima, uveli smo različite vrste izvedbenih i aranžmana plaćanja te druge mogućnosti.

Naši su klijenti vlasnici poznatih tvrtki, ali i “obični” ljudi, poznate osobe iz kulturnog, sportskog i političkog miljea, poznata lica estrade, ali i mali, nepoznati ljudi. Bez obzira tko mi bili, svi želimo ispunjen i osmišljen život, lijep i ugodan prostor u kojem ćemo se ugodno osijećati s obitelji, prijateljima, poslovnim suradnicima i partnerima….

 

Izvedbeni aranžmani

Izvedbeni aranžmani ovise o Vašim potrebama, željama i mogućnostima

Aranžman “Ključ u ruke” je najpraktičniji, najefikasniji, a u konačnici, za naručitelja ili investitora i najisplativiji način naručivanja građeviinskih radova i opremanja prostora i objekata. Osim uštede novca, isto je tako velika ušteda vremena, ne samo u opetovanom angažiranju više različitih izvođača, nego i u tom što se ne mora više puta remetiti normalno funkcioniranje obiteljskog i privatnog života ili obavljanje poslovne djelatnosti. Posebno se zato mora, u poslovnim subjektima pri izradi kalkulacije isplativosti, voditi računa i o gubicima vremena i remečenju posla zbog izvođenja radova. Kod aranžmana „Ključ u ruke“ “Danijel Interijeri”d.o.o., preuzima odgovornost za kvalitetu radova i korektnost svih izvođača. Također jamči koordiniranost radova i poštivanje dogovorenih rokova.

Ovim je aranžmanom do sada redovito bilo obuhvaćeno i opremanje (namještajem i svom ostalom tehnikom, opremom i aparatima) prostora ili objekta.. Ova je važno napomenuti budući da se pri izradi projekta odreduje njihov raspored i uklopivost u namještaj. Tako se dobiva kompletna, po Vašoj želji izvedena kompozicija cijelog prostora.

Djelomična uređenja i opremanja obuhvaćaju dijelove prostora ili objekta, koji su zaokružene funkcionalne cijeline: pojedina prostorija stana, pojedini ured u sklopu tvrtke, laboratorij u sklopu tehnološke cijeline…Naša Vam tvrtka može jamčiti njihovu maksimalnu funkcionalnost, estetsku uklopivost i dizajn kojim želite stvoriti željeni efekt.

C i j e n a – je uvijek bila stvar diskrecije i dogovora u korektnom odnosu koji se ovdje brižnono njeguje, a aranžmani osim uobičajenih bezgotovinskih obročnih i kartičnih plaćanja, uključuju i spomenuti dogovor kao najbolje i najkorektnije rješenje za obje strane.

Aranžmani plaćanja

Sve ima svoju cijenu, a vrhunaska izvedba i jeftinoća su nespojivi pojmovi. Sposobni i za najeksklusivnije narudžbe, u “Danijel interijerima” d.o.o. su svjesni da estetika, ukus i kultura stanovanja nije nešto što je rezervirano samo za elitu. Stoga postoje i različiti aranžmani plaćanja koji će i Vama omogućti da ostvarite svoje zamisli.

Neovisno o vrsti prostora koji želite urediti ( kuća, zgrada, poslovni prostor…, terasa ili plovilo) i učiniti ga, po Vašem sudu atraktivnim, ukusnim i funkcionalnim, brojni uspješni dosadašnji radovi i prethodni dogovori vezani uz želje s jedne strane, te uvjete izvedbe s druge strane, uvjerili su nas, kako je zapravo jednostavno među korektnim osobama pronaći, za obje strane zadovoljavajuće riješenje.

Način plaćanja