Proizvodnja

Proizvodnja

Ostvarenje zamisli i ideja zahtjeva tehnologiju koja je u stanju sve te zahtjeve i izvedbeno podržati.

Bit je svega što se izrađuje, pa tako i namještaja po mjeri – funkcionalnost.

Ona zahtjeva kvalitetu materijala, kvalitetan rad, poznavanje tehnologije ali i znanje u korištenju tehnologije (ili stručnost). Uz to je nužno poznavanje samog materijala i njegovih mogućnosti kako bi se naručitelju preporučila i prezentirala najbolja izvedba njegovog zahtjeva. Bezbroj je elemenata koje dobar prizvođač namještaja mora danas posjedovati kako bi Vašme zamisli, želje i zahtjeve proveo u djelo.

Ostvarenje zamisli i ideja zahtjeva tehnologiju koja je u stanju sve te zahtjeve i izvedbeno podržati. Pri izradi namještaja po mjeri to je posebno osjetljivo pitanje, jer namještaj daje završni pečat osobnosti naručitelja. Vrhunska tehnologija kojom ovaj dizajnerski studio raspolaže to omogućuje.
Osnovu poslovanja naše firme čine stalne inovacije. koje prate uvijek nove zahtjeve tržišta. Jedino se tako može računati na trajni uspjeh.

Naš je proizvodni pogon izrade namještaja opremljen najsuvremenijim, vrhunskim i vrlo vrijednim industrijskim strojevima. Vrhunski CNC Router-om s mogućnošću krivolinijskog i osnovngo kantiranja, te ostalom tehnologijom upravlja tim stručnih djelatnika koji mogu zadovoljiti sve zahtjeve suvremenog opremanja prostora.

U to se mora uklopiti isto takva kvaliteta materijala i opreme koja se ugrađuje, pa je razumljivo da se u zadovoljenju Vaših zahtjeva surađuje isključivo sa svjetski poznatim i provjerenim dobavljačima koji su i Vama jamstvo kvalitete. Uz sve ovo, vodi se računa o ekološkoj svijesti i potrebama pa tako npr. u izradi kuhinja koristime na tržištu prisutne materijale vrhunske kvalitete i ekološki prihvatljive. Njihovo oblikovanje i obradu, a time i mogućnost primjene, omogućuje upravo spomenuta tehnologija.

Za lakši odabir materijala, aparata, opreme i ostalog, na raspolaganju Vam je stručnjak naše tvrtke koji će učiniti sve što je u njegovoj moći da ugodi Vašim zahtijevima za izradu namještaja koji će se najbolje uklopiti u Vaš prostor i želje ne samo estetikom nego i funkcionalnošču. Stoga Vas odabir uređaja koji je ovdje definiran vodi do detaljne ponude, s info-materijalom, a po potrebi i instalacijskim planovima. Naši su suradnici iz prodaje zaduženi za izradu individualnih rješenja problema za korisnike.

Naši dobavljači čine niz najpoznatijih svjetskih firmi s ovog područja, kao npr. Miele koji je jedina vrhunska marka kućanskih uređaja koja postoji diljem cijeloga svijeta. Jednako kao i uređaji za kućanstva tako su i Miele profesionalni uređaji dostupni na pet kontinenata. Tu su npr. i sudoperi iz Blanco (Germany) i Franke (Switsherland) ponude. Sve mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju u opremanju Vašeg prostora će Vam najbolje prezentirati naši stručni i ljubazni djelatnici iz prodaje.

Također će Vam pomoći pri odabiru materijala za izvedbu.

 

Ponuda je vrlo bogata i uključuje npr:
Iverali: Egger (Funder, Kaindl) Elgrad usluge d.o.o. okovi: Blumm, Hetich, Schachermayer furnirani i masivni namještaj od svih vrsta, klizne vodilice za ladice, radne ploče raznih dekora, širine i debljine izrađene o različitih materijala (od raznih vrsta drveta do specijalnih staklenih).

 

Pri izvedbi koristimo i PVC materijale, dijelove od aluminija, nivelirajuće te različite dekorativne nogice PVC, drvo ili metal fronte ručkice prema Vašoj želji masivno drvo; hrast, bukva, javor, sibirski ariš i cijeli niz europskih i egzotičnih vrsta koje se mogu nabaviti.
Ovo je tek dio mogućnosti, a kompletnu ponudu će Vam u osobnom kontaktu predočiti djelatnici naše tvrtke.

Svakom novom poslu pristupamo s iznimnom pažnjom oko i najsitnijeg detalja jer se maksimalno trudimo udovoljiti svakoj stranci PONAOSOB kako biste dobili vrhunski uređen prostor i kvalitetan namještaj, Vama lijep, ali i funkcionalan dugi niz godina kao i prvog dana.

  1. vrhunska kvaliteta izvedbe
  2. prilagodba svakom naručitelju ponaosob (poštivanje želja i zahtjeva svakog naručitelja)
  3. korištenje samo vrhunskih, provjerenih materijala, aparata i opreme
  4. bezuvijetno poštivanje dogovorenih rokova finalizacije
  5. jamstvo kvalitete za svaki izrađeni element namještaja
  6. susretljivost u vidu savjeta, pouzdanost prilikom dogovora

Za vas izrađujemo namještaj po mjeri, za sve namjene:

kuhinje i blagovaone (kuhinjski elementi) spavaće sobe (ormari, regali, vitrine, kreveti, ormarići) dječje dnevni boravci i drugi bivalni prostori (ormari, regali, police, vitrine, stolići, ormarići) sobe (ormari, vitrine, kreveti, ormarići) predsoblja (garderobni ormari, ormarići za cipele, vitrine) radni prostori (ormari, stalaže, police, radni stolovi) javni prostori (pultovi, stalaže, police, klupe, dekori) vrata, stepenice, ugradbene ormare s kliznim vratima od poda do stropa.

Kontakt proizvodnja

danijel@danijel-interijeri.com

Način plačanja